Περιοδικό Γαστρονόμος

Μια παρέα φίλων, γράφει ιστορία… από το ένθετο “Foodie Guide”, περιοδικό Γαστρονόμος της Καθημερινής.

Biscotto Thessaloniki.

” Rediviva Cucina Povera: Πνεύμα αλληλεγγύης και μεζέδες στο Τσινάρι” ” Βρισκόμαστε στην Άνω Πόλη, σε μια από τις πιο ιστορικές γειτονιές του Τσιναρίου. Λίγα μέτρα πιο κάτω από την κρήνη του Μουράτ Β’ – σήμα κατατεθέν της περιοχής- βρίσκεται ένα  εστιατόριο το οποίο παρουσιάστηκε στο κοινό της Θεσσαλονίκης το…

Continue reading

Περιοδικό Greece IS

“Ταρακουνώντας τη γευστική σκηνή της Θεσσαλονίκης” Ευφάνταστοι επιχειρηματίες και σεφ γεμίζουν τα κενά στο γευστικό χάρτη της Θεσσαλονίκης. “Η επιχειρηματική δραστηριότητα για την ανανέωση της γευστικής σκηνής της Θεσσαλονίκης, συνήθως γίνεται από παρέες φίλων. Ταλαντούχοι νέοι άνθρωποι με σκουδές μαγειρικής, κοινό ενθουσιασμό και φρέσκες ιδέες εμπλουτισμένες από τα ταξίδια τους,…

Continue reading